Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Το πρώτο μας βραβείο!

Το πρώτο μας βραβείο (Γιατί; Θα πάρουμε κι άλλα;...)
από το ΠΟΔήΛΑΤΟ!


Ευχαριστούμε πολύ!!!
Επειδή ένα "βραβείο" από έναν συνάδελφο είναι ασύγκριτα σημαντικότερο (ταπεινή προσωπική γνώμη...) από οποιαδήποτε επίσημη κρατική βράβευση, το παραδίδουμε κι εμείς με την σειρά μας σε κάποια ιστολόγια που μας αρέσουν και τα παρακολουθούμε!
Έτσι, λοιπόν, ανταποδίδουμε με την σειρά μας το βραβείο:
 • 1. Στο Ποδήλατο (όχι από ευγένεια που μας έδωσε το βραβείο, αλλά επειδή πραγματικά έχει πολύ καλό υλικό)!
 • 2. Στο 41ο Δ. Σχ. Αθηνών, που είναι μάλλον το πιο ξεχωριστό (και το πιο όμορφο blog που έχουμε δει) από τα ιστολόγια σχολείων!
 • 3. Στο μετα-σχολείο και στην maranta (όνομα - εγγύηση στα σχολικά blogs)! 
 • 4. Στο Περί ανέμων, υδάτων και σχολείου... για το πολύ (και πληρέστατο) υλικό του για τις δύο μεγάλες τάξεις, blog που μας βοήθησε σε μέγιστο βαθμό στην Ε΄και την ΣΤ΄ (Το χρωστάγαμε το "ευχαριστώ" από πέρυσι)!
 • 5. Στην Τετάρτη τάξη, που μας είναι πολύτιμη φέτος, ιδιαίτερα με τις πολύ όμορφες (πολλή δουλειά, βρε παιδί μου...) παρουσιάσεις στην Ιστορία!

4 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Χαίρομαι που ανακάλυψα το ιστολόγιό σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ΠΟΔήΛΑΤΟ ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε πολύ για το βραβείο και τα καλά σας λόγια! Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση και ειδικά όταν προέρχονται από συνάδελφο. Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σας!
  Τετάρτη τάξη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νίκο, σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και για την ψήφο εμπιστοσύνης. :)
  Το ιστολόγιό σου, καθώς και το περιοδικό με τις όμορφες δημιουργίες των παιδιών, αποτελούν προορισμό και για τα δικά μου τεταρτάκια του ολοήμερου όταν υπάρχει χρόνος και ευκαιρία. Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή